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女子栄養大学 教員紹介 |
アカイ ショウジ
Akai Shoji 赤井 昭二 所属 栄養学部 職種 教授 |
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言語種別 | 英語 |
発行・発表の年月 | 2002/06 |
形態種別 | 研究論文 |
査読 | 査読あり |
標題 | Improved synthetic Method for preparing spiro α-chloroepoxides |
執筆形態 | 共著 |
掲載誌名 | Tetrahedron Lett. |
掲載区分 | 国外 |
出版社・発行元 | Elsevier |
巻・号・頁 | 43(16),pp.3087-3090 |
著者・共著者 | K. Sato, T. Sekiguchi, T. Hozumi, T. Yamazaki, S. Akai |
概要 | A new synthetic method via alpha-chloroolefin derivs. for prepg. epimers of spiro alpha-chloroepoxides (2-chloro-oxyrane derivs.), which are useful key intermediates for the synthesis of branched-chain functionalized compds., is developed as an alternative to previous methods requiring dichloromethyllithium. |