|
女子栄養大学 教員紹介 |
|
シバタ ケイコ
SHIBATA KEIKO 柴田 圭子 所属 栄養学部 職種 教授 |
|
| 言語種別 | 英語 |
| 発行・発表の年月 | 2025/04 |
| 形態種別 | 研究論文(学術雑誌) |
| 査読 | 査読あり |
| 標題 | Effect of Formulation and Baking Method on Aroma Profile of Sponge Cake |
| 執筆形態 | 共著 |
| 掲載誌名 | J.Cookery Sci. |
| 掲載区分 | 国内 |
| 出版社・発行元 | The Japan Society of Cookery Science |
| 巻・号・頁 | 58(2),pp.84-93 |
| 著者・共著者 | MATSUURA Tomoko, SHIBATA Keiko, NISHIMURA Toshihide |
| 概要 | This study investigated aroma profiles of sponge cakes with different ingredient fornulations baked using a conventional or misrowave oven. |