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女子栄養大学 教員紹介 |
シバタ ケイコ
SHIBATA KEIKO 柴田 圭子 所属 栄養学部 職種 教授 |
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言語種別 | 英語 |
発行・発表の年月 | 2025/04 |
形態種別 | 研究論文(学術雑誌) |
査読 | 査読あり |
標題 | Effect of Formulation and Baking Method on Aroma Profile of Sponge Cake |
執筆形態 | 共著 |
掲載誌名 | J.Cookery Sci. |
掲載区分 | 国内 |
出版社・発行元 | The Japan Society of Cookery Science |
巻・号・頁 | 58(2),pp.84-93 |
著者・共著者 | MATSUURA Tomoko, SHIBATA Keiko, NISHIMURA Toshihide |
概要 | This study investigated aroma profiles of sponge cakes with different ingredient fornulations baked using a conventional or misrowave oven. |