![]() |
女子栄養大学 教員紹介 |
マツウラ トモコ
Tomoko Matsuura 松浦 朋子 所属 栄養学部 職種 専任講師 |
|
言語種別 | 英語 |
発行・発表の年月 | 2025/04 |
形態種別 | 速報,短報,研究ノート等(学術雑誌) |
査読 | 査読あり |
標題 | Effect of Formulation and Baking Method on Aroma Profile of Sponge Cake |
執筆形態 | 共著 |
掲載誌名 | Journal of Cookery Science of Japan |
出版社・発行元 | The Japan Society of Cookery Science |
巻・号・頁 | 58(2) |
担当区分 | 筆頭著者 |
著者・共著者 | MATSUURA Tomoko, SHIBATA Keiko, NISHIMURA Toshihide |
概要 | This study investigated aroma profiles of sponge cakes with different ingredient formulations baked using a conventional or microwave oven. |